Bewolkt9.6 ℃

RIF Gevelrenovatie en Onderhoud in Alkmaar

RIF gevelrenovatie heeft, zoals reeds genoemd, meer dan 21 jaar ervaring in de branche. Ons team bestaat uit 5 personen, met elk zijn eigen specialiteit. Zo bent u altijd verzekerd van een vakman op elk terrein. Tijdens onze werkzaamheden gaan wij niet alleen als vakman te werk, maar zorgen we ook dat het werk netjes, zorgvuldig en met zo min mogelijk overlast wordt uitgevoerd. Zo plakken wij alles af, en dragen wij zorg voor een juiste afvoer van de afvalproducten.

Omdat wij investeren in ons bedrijf en in de klant, werken wij altijd met de nieuwste en modernste apparatuur, die daardoor goed is af te stellen voor elke steensoort. Tevens werken wij met milieuvriendelijke producten, leveren garanties en zijn in het bezit van certificaten, zoals het VCA-certificaat.

RIF gevelrenovatie
biedt u een totaalpakket op het gebied van gevelrenovatie en onderhoud. Of het nu gaat om uw woonhuis of bedrijfspand, goed onderhoud en een mooie uitstraling is niet alleen belangrijk, maar geeft ook nog eens een flinke meerwaarde aan uw pand !

RIF gevelrenovatie
werkt met de modernste apparatuur, milieuvriendelijke stoffen en geeft maar liefst 10 jaar garantie op het werk. Zo geven wij bijvoorbeeld een onafhankelijk certificaat bij het impregneren van uw muren, en beschikken over alle certificaten zoals het CVA.

Foto's van RIF Gevelrenovatie en Onderhoud

RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 1
RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 2
RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 3
RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 4
RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 5

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Stetwaard 71
1824 VB  Alkmaar
Mobiel
06-26714975
Beoordelingen
5
4
3
2
1
3.8

4 Reviews


Dick Sundermann Alkmaar
27-04-2020

Review:
Fijn bedrijf om mee te werken,leveren vakwek af.Deze mensen staan voor je klaar en komen hun afspraken goed na!!!!!!!Je huis ziet er weer prachtig uit en kan er weer tegen de komende tijd.Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf en het is een echte aanrader!!!!!!RIF da zo door,Bedankt.


S. Bakker
02-11-2018

Review:
Veel beloftes waar heel weinig van terecht komt. Helaas niet naar tevredenheid opgeleverd en geen nazorg om het eventueel te herstellen. Niet aan te raden als het knap moet gebeuren.


R.Geerlings
30-06-2018

Review:
Fijne mensen om mee te werken. Houden zich aan de afspraken en leveren topkwaliteit. Na afloop nog een schoonmaakbeurt en je pand ziet er werkelijk schitterend en als nieuw uit. Een Aanrader!

Geef je beoordeling over RIF Gevelrenovatie en Onderhoud. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map