Gaat u voor een echte kerstboom dit jaar? Ga dan langs bij Kerstboom Haarlem! De mooiste kerstbomen voor Haarlem en omgeving. U heeft de mogelijkheid om de kerstboom direct online te bestellen en op de door u gekozen bezorgdatum te laten bezorgen! U kunt een hoge service verwachten. Op de dag van bezorging kunt u de bezorger live volgen en bij aankomst plaatst hij de kerstboom voor u op de gewenste plek! De mooiste kerstbomen van Haarlem, inclusief de hoogste service, bij u thuisbezorgd! De dagelijkse bezorging start op 26 november, 7 dagen per week in Haarlem e.o.


Gaat u liever zelf fysiek op pad om een kerstboom te scoren? Ga dan zeker even langs het nieuwe verkooppunt aan de Papentorenvest 12 in Haarlem. Hier kunt u rustig op uw gemak de perfecte kerstboom uit zoeken. Het verkooppunt is 7 dagen per week geopend vanaf 28 november. Parkeren voor de deur is mogelijk. De locatie is makkelijk bereikbaar en is gelegen tegenover de Koepel.

Kerstboom Haarlem is een garantie voor een schitterende kerstboom. Of u de kerstboom online laat bezorgen of zelf komt uitzoeken, u ontvangt altijd een mooie kerstboom! De jongens van Kerstboom Haarlem reizen ieder jaar af naar Denemarken om daar de mooiste kerstbomen te selecteren. Hoge kwaliteit, mooi vol en altijd vers! Echt ware eye catchers. Veel sfeer, plezier en gemak met Kerstboom Haarlem

.