Licht bewolkt14.3 ℃

Verkeersschool Nelen B.V. in Purmerend

Verkeersschool Nelen B.V.

In het kort: Waarom bij Nelen Amsterdam?

alle rijlessen voor elk rijbewijs, voor zowel de theorie als praktijk
meerdere aanverwante beroepsopleidingen zoals Taxi, Vrachtwagenchauffeur, Buschauffeur, Rij-instructeur etc
wij bewijzen ons al ruim 35 jaar als gerenommeerde verkeersopleider!
lid van de BOVAG, dat biedt garanties en zekerheid voor leerlingen en verkeersschool!
Iets uitgebreider: Waarom bij Nelen Amsterdam?
Verkeersschool Nelen, dé Verkeersschool en het opleidingsinstituut van Amsterdam en omstreken met een zeer groot en breed aanbod aan rijopleidingen. Wij geven rijles Amsterdam in alle categorieën. We praten hier dus over rijbewijzen voor:

AM (brommer / scooter)

A (motor)

B (autorijbewijs voor personenauto uiteraard handgeschakeld maar ook automaat)

BE (combinatie van auto met aanhanger, ook voor bijv de caravan)

C (vrachtwagen)

C1 (lichte vrachtwagen, ook wel camperrijbewijs)

C1E (lichte vrachtwagen met aanhangwagen)

CE (vrachtwagen met aanhangwagen)

D (autobus / touringcar)

Je kunt bij Verkeersschool Nelen terecht voor zowel theoriecursussen als praktijkopleidingen in alle categorieën. Of je nu motorrijles wilt of autorijles, je kan bij ons terecht. Voor brommerrijles en rijlessen voor C1 of BE hebben we zelfs dagopleidingen. Dat betekent dat na een proefles, je in 1 dag je brommerrijbewijs (na het behalen van je theorie) of camperrijbewijs of aanhangerrijbewijs voor de auto kunt halen!

Wij werken met een rijles-app waar alle leerlingen gratis gebruik van kunnen maken. Met deze app heb je inzage in je lesafspraken, je vorderingen, kan je online afspraken maken en zelfs online betalen. Een kwartier voor aanvang van je rijles krijg je automatisch een herinnering van je afspraak!

Wij zijn ook al jaren gespecialiseerd in de diverse vakgerichte rijopleidingen.

Vrachtwagenchauffeur ben je niet met alleen met vrachtwagenlessen voor het C-rijbewijs of de gehele vrachtwagencombinatie. Daarvoor heb je ook diploma’s nodig als Vakbekwaamheid Code 95, verplichte nascholingen om je papieren geldig te houden enzovoort. Dit geldt ook voor het mooie beroep van buschauffeur, met alleen busrijlessen ben je er nog niet.

Ook als je taxichauffeur wilt worden, ben je bij ons aan het goede adres voor de taxi-opleiding. In deze opleiding zijn we natuurlijk flink Amsterdam-gericht. Wij kénnen de stad Amsterdam en de taxiwereld in Amsterdam. Uiteraard wordt de cursus afgerond met een Taxidiploma. Wanneer je door wilt voor de Amsterdamse Taxi (trambaanonthefing), kan dat ook bij ons.

Naast het zeer uitgebreide aanbod aan rijopleidingen en vakopleidingen bij Verkeersschool Nelen, kan je bij ons ook terecht voor zeer specifieke opleidingen. Zo is onze dochter SAN Verkeersopleidingen, al vele jaren actief als opleider voor het mooie beroep van rij-instructeurs en rij-instructrice in alle categorieën.

En als goede aanvulling op dit cursusaanbod, kan iedere gecertificeerde rijinstructeur ook bij ons terecht voor de verplichte bijscholingen en WRM-stage zodat je instructiebewijs geldig blijft. En dat dan ook nog eens voor alle categorieën!

Overige opleidingen in Amsterdam zijn nog: gespecialiseerde rijopleidingen bij Faalangst of Rijangst, rijtrainingen voor Veilig en Zuinig Rijden, autorijles of motorrijles in het Engels, Spaans of Turks, privéles theorie, opfrislessen of proeflessen al dan niet in eigen auto enzovoort.

Wij rijden veelal in Amsterdam dus geven uiteraard ook rijles in omliggende plaatsen zoals Purmerend, Zaandam, Halfweg, Amstelveen, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zunderdorp, Durgerdam, Landsmeer, Weesp, Muiden, Oudekerk aan de Amstel, Schellingwoude, Diemen, Monnickendam, Volendam en Almere.

Als gerenommeerde verkeersopleider is Nelen lid van brancheorganistatie BOVAG. Op onze vooruitbetaalde pakketten zijn wij voor onze leerlingen aangesloten bij het BOVAG garantiefonds. Dit biedt zekerheid voor de leerling en de autorijschool.

Ooit gestart als autorijschool en motorrijschool, is Verkeersschool Nelen inmiddels al meer dan 35 jaar een begrip voor rijles in Amsterdam en omstreken.

Verder op deze website vind je natuurlijk uitgebreidere informatie over alle categorieën rijbewijzen, theorieopleidingen, vakopleidingen en verkeerscursussen.

Wees welkom op onze site én uiteraard als leerling van een bedrijf waar we trots op zijn!

Foto's van Verkeersschool Nelen B.V.

Verkeersschool Nelen B.V. image 1
Verkeersschool Nelen B.V. image 2
Verkeersschool Nelen B.V. image 3
Verkeersschool Nelen B.V. image 4
Verkeersschool Nelen B.V. image 5

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Newtonstraat 75c
1446 VS  Purmerend
Telefoon
0299-223377
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Verkeersschool Nelen B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map