Half bewolkt17.9 ℃

Stijl Studio 4 in Assendelft

Stijl studio 4

We voelen ons graag op ons gemak, in welke ruimte we ons ook bevinden. Thuis, in de woonkamer, slaapkamer, badkamer maar ook op kantoor. Elke ruimte heeft een eigen functie en daarbij ieder een andere sfeer en inrichting. Wanneer we geheel comfortabel zijn komen we tot rust, zijn we productief en kunnen we totaal onszelf zijn. Als we helemaal ontspannen zijn kunnen we optimaal gebruik maken van onze talenten. Om het beste in ons naar boven te halen is het belangrijk om de ruimte waar we ons in bevinden zo aangenaam mogelijk te maken. En de ruimte waar deze voor bestemd is totaal tot zijn recht te laten komen.

INSPIREERT

Het gebruik van de juiste kleuren, licht, materialen, meubels en design zijn hierbij van reuze belang. Deze sfeerbepalende aspecten prikkelen namelijk je zintuigen. Laat je zintuigen prikkelen, maar wel op de juiste manier passend in de daarvoor bedoelde ruimte. Een woonkamer moet uitnodigend en behaaglijk zijn, een slaapkamer moet rust bieden, een bedrijfspand behoord functioneel te zijn en een kantoor zou een inspiratiebron met hoge productiviteit en creativiteit moeten zijn.

ONTWERPT

Heeft u een ruimte die gebrek heeft aan sfeer of niet helemaal de sfeer uitdraagt wat u zou willen? Geef aan wat u aanspreekt en wij gaan er mee aan de slag!

REALISEERT

Stijl Studio 4 helpt u graag in de zoektocht naar de juiste sfeer en kan u genoeg handvatten geven de ruimte zelf aan te pakken. Ook kunnen wij alles uit handen nemen en zorgen dragen voor de uitvoering van het (totaal)plan. Wij werken met gecertificeerde schilders, timmermannen, meubelmakers, tegelzetters etc. die net als wij mogelijkheden zien in elke ruimte.
Een vrijbijvend oriënterend gesprek bedraagt 65 euro (excl. btw) en kost een uur tot anderhalf uur van uw tijd. Het helpt u een idee te krijgen van alle mogelijkheden. We kunnen het hebben over uw interieur vraagstelling, uw woonstijl en meestal bloeien er al zoveel ideeën op dat u vast en zeker veel werkbare tips mee krijgt.

STIJL STUDIO 4 KUNT U HELPEN AAN:
• een kleurenplan
• een sfeerplan
• een lichtplan
• een meubelplan
• een indeling van een (woon)kamer, keuken, badkamer
• een design voor meubels op maat
• een 3d indeling van een ruimte
• projectbegeleiding op maat

Stijl Studio 4 staat voor een fris en uitgebalanceerd interieur, soms een tikkeltje eigenwijs en gedurfd

Foto's van Stijl Studio 4

Stijl Studio 4 image 1
Stijl Studio 4 image 2

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Nauerna 4
1566 PB  Assendelft
Telefoon
06 4176 7777
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Stijl Studio 4. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map