Zeer lichte bewolking14.3 ℃

SAM Online Marketing B.V. in Leiden

SAM Online Marketing B.V.


Schakel het beste online marketing bureau in voor een breed scala aan diensten. Wil je online winnen van je concurrenten? Met meer dan 9 jaar ervaring kunnen onze experts jou het beste advies geven voor het beste resultaat. Inmiddels hebben wij meer dan 900 bedrijven geholpen met een succesvolle aanpak op maat. Samen vooruit, samen winnen! Wil jij dit ook ervaren? Neem dan contact op met een van onze ervaren experts!

Bij een samenwerking met SAM Online Marketing bureau denken wij niet alleen mee op het gebied van SEO. Wij denken in de breedste zin van het woord mee aan het halen van resultaat met je website. Hieronder vallen ook SEA (Google Ads en andere advertentiediensten), conversie (optimalisatie), analyse uit Google Analytics en webdesign. Bovendien neemt linkbuilding een dusdanig onderdeel van zoekmachine optimalisatie in dat wij hier een aparte dienst aan hebben verbonden. Lees direct verder en bekijk welke dienst voor jou geschikt is!Het internet kan je maken of breken. Sinds 2013 maken wij bedrijven online succesvol. Met als mooiste case: onszelf.

In 2013 zijn Sasha en Misha op de zolderkamer in Oegstgeest begonnen: één online marketingtak en één webdesigntak. Fast forward naar nu: een enthousiast team met talloze specialisaties in een kantoor waar we blij van worden.

SEO, Ads, Development, Conversie. Verschillende takken van sport, die we allemaal beheersen. Maar resultaat is waar het om draait. Resultaat dat we samen met jou willen behalen. Samen doelen maken, snel en effectief contact onderhouden, sparren, adviseren. We doen het graag, maar blijven altijd ons doel voor ogen houden.

Waarom doen we wat we doen?

Succes is leuk. Maar succes delen is nog leuker. Doelen maken, jezelf uitdagen, samenwerken, creëren, leren. Het zijn allemaal onderdelen die we dagelijks meemaken. De ROAS van een al succesvol bedrijf nóg verder verhogen. Met SEO de strijd met de grote jongens aangaan. Of marktleider worden binnen een niche. Het is waar wij kracht en energie uit halen.

Hoe gaan we te werk?

Met kennis van zaken kom je ver. Maar het brengt je niet bij de eindstreep. Hier is meer voor nodig. Onderzoek, planning, processen, monitoring, rapporteren en meer. Lees verder over onze werkwijze.

Waarvoor kun je ons inschakelen?

SEO, Ads, Shopping, Videomarketing of optimalisatie van je conversie? Het is allemaal mogelijk. Multidisciplinaire vakidioten kijken waar je behoefte ligt en geven daar invulling aan. Dit doen wij allemaal.

Foto's van SAM Online Marketing B.V.

SAM Online Marketing B.V. image 1
SAM Online Marketing B.V. image 2
SAM Online Marketing B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Perzikweg 11b
2321 DG  Leiden
Telefoon
085 303 71 73
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over SAM Online Marketing B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map