Zeer lichte bewolking14.3 ℃

Makelaarsland Nederland B.V. in Alkmaar

Makelaarsland B.V.


Makelaarsland is in 2005 opgericht als disrupter in de woningmarkt onder het credo ‘verkopen doen we samen’. We wilden verkopers zélf de regie geven over het verkoopproces tegen een vaste lage prijs. We maakten het hele verkoopproces inzichtelijk voor onze klanten en gaven hen de mogelijkheid om zelf de rondleidingen te verzorgen, foto’s te maken en een aanbiedingstekst te schrijven. Zo konden we werken met een vast laag tarief. Dat sloeg enorm aan. Makelaarsland werd in korte tijd de grootste digitale makelaar van Nederland.

Nu, ruim 17 jaar later, is ons doel niet veranderd en spelen we continu in op de marktonwikkelingen en de behoefte van onze klanten. Door vergaande automatisering en professionele ondersteuning zorgen wij ervoor dat het kopen of verkopen van je huis geen hoofdbreker wordt. Wij zorgen ervoor dat jij veel zaken zelf kan regelen, altijd inzicht hebt in het proces en geld kan besparen op de makelaarskosten. Deskundige makelaars en adviseurs. Korte lijntjes. Een soepel proces. Een vaste prijs. En vooral: eigen regie voor jou als klant. Dat is in een notendop de kracht van Makelaarsland. Deze aanpak heeft inmiddels voor ruim 54.000 klanten gewerkt en levert op funda gemiddeld een 9 op.

Ivor en Gijs vormen samen de directie van Makelaarsland. Wie zijn zij en hoe zien zij de toekomst van Makelaarsland?

Ivor Brevé is vanaf de start betrokken bij Makelaarsland. Hij kwam aan boord om de ict-kant te ontwikkelen en werd later directeur. ‘Een huis kopen of verkopen is een grote stap in je leven. Dat moet geen kopzorg zijn’, is zijn overtuiging. ‘Dat vraagt om goede begeleiding en een transparant proces. Het is ontzettend gaaf om daar vorm aan te geven en te laten zien dat het (ver)kopen van een huis ook leuk kan zijn.’

Gijs van Wijgerden kwam drie jaar geleden aan boord, na 21 jaar bij ING gewerkt te hebben. Na een sabbatical besloot hij dat het tijd was voor iets nieuws. Dat werd Makelaarsland. Gijs: ‘We hebben als landelijke, digitale makelaar een unieke aanpak. Vanuit die stevige basis kunnen we verder invulling geven aan de groeiende klantbehoefte; onder andere op het gebied van transparantie en digitalisering.’

Onze Websites :

https://www.makelaarsland.nl/

https://www.makelaarsland.nl/makelaar-heerhugowaard/

https://www.makelaarsland.nl/makelaar-alkmaar/

Foto's van Makelaarsland Nederland B.V.

Makelaarsland Nederland B.V. image 1
Makelaarsland Nederland B.V. image 2
Makelaarsland Nederland B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Keesomstraat 16b
1821 BS  Alkmaar
Telefoon
088 200 2000
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Makelaarsland Nederland B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map