Zeer lichte bewolking14.3 ℃

De Hooge Waerder Formule B.V. in Alkmaar

De Hooge Waerder Connect

“Bekijkt u uw bedrijf wel eens van buitenaf?”

Door interne en externen ontwikkelingen raakt u als ondernemer het overzicht wel eens kwijt. Het is goed om als ondernemer op gezette tijden uw organisatie weer eens onder de loep te nemen. In de waan van de dag komen we daar niet altijd aan toe waardoor het effectief leiden van de onderneming ondergeschoven kan raken en kansen tot waarde creatie blijven liggen.

Onze adviseurs van De Hooge Waerder Connect zijn gespecialiseerd om u te ondersteunen bij het vaststellen en uitwerken van een strategie die aansluit bij de fase waarin het bedrijf zich bevindt. Alleen dan kunt u groeien en effectief uw onderneming leiden.

De Hooge Waerder Connect
• ondersteunt ondernemers in het vaststellen en behalen van de strategische doelstellingen binnen hun onderneming,
• versterkt de ‘verbinding’ binnen de organisatie en
• draagt bij aan de focus op ontwikkelingen binnen én buiten de onderneming. Dit biedt mogelijkheden om met het team structureel en langdurig waarde te creëren.

De aanpak van De Hooge Waerder Connect bestaat uit een aantal fases, waar verschillende aspecten van het strategisch plan worden besproken.

Fase 1 - Kennismaking
De Hooge Waerder Connect gaat in deze fase in gesprek met de ondernemer en eventueel key personeel en verkent waar de ondernemer en zijn onderneming voor staan. Wat het hoger doel is van de ondernemer en wat de persoonlijke doelen zijn(wat drijft hem). Er wordt verkend welke kernwaarden belangrijk zijn voor de onderneming en wat de wensen zijn voor de toekomst; Er wordt stilgestaan bij de huidige visie en missie en doorgevraagd of deze aansluit bij de drijfveren en doelen van ondernemer en onderneming.

Fase 2 - Gesprekken
In Fase 1 gaat de ondernemer samen met gekozen teamleden in gesprek over de toekomst van de onderneming, waarbij gebruik wordt gemaakt van de bevindingen tijdens de individuele kennismakingsgesprekken. Dit leidt tot een breed en gezamenlijk gedragen toekomstbeeld. Tevens ontstaat inzicht in het “waarom”: waarom levert de onderneming de producten of diensten die het levert? Wat maakt de onderneming uniek? Er wordt stilgestaan bij interne (organisatie, processen) en externe ontwikkelingen (markt, financiën) en wat de impact hiervan is op de onderneming. Door met elkaar in gesprek te gaan over wat goed gaat en wat beter kan binnen de onderneming ontstaat inzicht in de lange termijn doelen en tevens inzicht in de focus die aangebracht moet worden.

Fase 3 - Ambitie
Wat is de komende jaren nodig om ambitie en doel te bereiken? Er wordt besproken wat gewenste ontwikkelingen zijn, en wat beter kan, hetgeen een goede basis vormt voor wat nodig is op langere en kortere termijn (prioriteiten). Door wat nodig is te structureren naar wie (eigenaarschap) en wanneer (timing prioriteiten), ontstaat hernieuwd inzicht in de invulling die nodig is om deze prioriteiten te bereiken. De teamleden pakken hun prioriteiten op en geven hier de komende maanden met regelmaat een terugkoppeling op.

Resultaat van bovenstaande aanpak is dat u en uw medewerkers weer de juiste focus hebben om de onderneming effectief te leiden en toekomstige waarde te creëren.

Geïnteresseerd hoe wij uw bedrijf zien? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. De Hooge Waerder Connect 088-5180000

Foto's van De Hooge Waerder Formule B.V.

De Hooge Waerder Formule B.V. image 1
De Hooge Waerder Formule B.V. image 2
De Hooge Waerder Formule B.V. image 3
De Hooge Waerder Formule B.V. image 4
De Hooge Waerder Formule B.V. image 5

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Kennemerstraatweg 303
1814 GM  Alkmaar
Telefoon
072-5747000
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Hooge Waerder Formule B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map