Zeer lichte bewolking14.3 ℃

DB Projecten & Advies in Alkmaar

DB Projecten & Advies


iPhone.nl is een succesvolle iPhone nieuws en vergelijkingswebsite die al jaren vóór de introductie van de eerste iPhone (2007) online was. iPhone.nl is begonnen in 2002, oorsponkelijk bedoeld voor alle informatie omtrent Cisco iPhone VOIP toestellen. In 2008 besloten wij de huidige website op te starten wegens ons enthousiasme voor de Apple iPhone. De website begon met verzameld nieuws van andere bronnen, maar tegenwoordig hebben we een heuse redactie. Ons doel is om alle lezers te voorzien van praktische, nuttige en leuke informatie over Apple devices en natuurlijk om te helpen bij het maken van een keuze voor een iPhone abonnement. Je kunt bij ons dan ook de goedkoopste iPhone abonnementen vergelijken, zowel Sim Only als met gloednieuwe iPhone.

Uiteraard zijn we ook actief op social media met leuke nieuwtjes en diverse winacties. Dit doen we via onze Facebook, Twitter en Instagram accounts. Daarnaast bieden wij de @iphone.nl e-mailserver aan voor de echte Apple fans.

Ook als je een vraag over je iPhone of een abonnement hebt staan we voor je klaar om deze te beanwoorden. Onze passie voor technologie en gadgets komt hierin duidelijk naar voren.

Wil je contact met ons opnemen? Mail dan naar info@iphone.nl.

Benieuwd naar wie welk artikel schrijft? Maak kennis met ons team!

Foto's van DB Projecten & Advies

DB Projecten & Advies image 1
DB Projecten & Advies image 2

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Bloemstraat 4
1811 ES  Alkmaar
Mobiel
0617876665
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over DB Projecten & Advies. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map