Zeer lichte bewolking14.3 ℃

Daniëlla Quaijtaal reisadviseur bij The Travel Club in IJmuiden

Daniëlla Quaijtaal reisadviseur bij The Travel Club

Daniella verzorgt elke reis van A tot Z:

Wie lekker op vakantie wil en door het bomen het bos niet meer ziet, geen zin heeft om het zelf uit te zoeken en/of verzekerd wil zijn dat alles in orde, is doet er goed aan een afspraak te maken met Daniella Quaijtaal, reisadviseur bij The Travel Club. Het is haar dagelijks werk om vakantiegangers volledig te ontzorgen door alles van A tot Z voor ze te regelen.

Daniella Quaijtaal werkt al meer dan 25 jaar met veel plezier in de reisbranche.

Daniella werkt vanuit haar knus ingerichte kantoor aan huis en op afspraak bij de klanten thuis. Samen met de klanten stelt Daniella een reis op maat samen, gebaseerd op de specifieke wensen en het beschikbare budget. ,,Mijn doel is altijd om de perfecte reis te vinden voor iedereen; van cruisen tot kamperen of all inclusive, van camper tot autovakantie, zowel binnen als buiten Europa.’’ Gedurende de afgelopen vijf jaar heeft Daniella zelf ook een aantal mooie bestemmingen mogen bezoeken om zo haar koffertje met ervaringen nog verder te vullen; Thailand, Emiraten, Spanje, Griekenland, Kaapverdië, Afrika, een cruise op de Middellandse Zee en een groot aantal steden in Europa. Ook via de website van The Travel Club kan eenvoudig worden geboekt, vervolgens handelt Daniella het hele traject af, tot aan het persoonlijk afleveren van de tickets en het verzorgen van zaken als de stoelreservering en het inchecken.


The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en de SGR, maar ook bij vrijwel alle reisorganisaties in Nederland en Duitsland.

Foto's van Daniëlla Quaijtaal reisadviseur bij The Travel Club

Daniëlla Quaijtaal reisadviseur bij The Travel Club image 1
Daniëlla Quaijtaal reisadviseur bij The Travel Club image 2

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Daniëlla Quaijtaal reisadviseur bij The Travel Club. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map