Bewolkt17.6 ℃

Cafe Jong belegen Alkmaar in Alkmaar

Cafe Jong belegen Alkmaar

Café Jong Belegen is een pittoresk café in Alkmaar waar we van gezelligheid wel kaas gegeten hebben. Sinds jaar en dag zijn wij, André en Veronique, het gezicht van dit café. Wat ons café zo uniek maakt? Het is het enige kaascafé in Nederland!

Kaas uit het vuistje

Alles in dit café in Alkmaar staat in het thema van kaas en lekker bier natuurlijk. U wordt ontvangen door een kussend kaasmeisje, kunt genieten van een kaasproeverij en andere hapjes en drankjes. We hebben Hertog Jan op de tap en er staan verschillende speciaalbieren en wijnen op de kaart. Op vrijdag en zaterdag kunt u genieten van overheerlijke kaaslunches zoals kaassoep, kaassalades, kaastapenades en natuurlijk verschillende kaasbroodjes. Naast de heerlijke kaashapjes hebben we uiteraard ook andere lekkere gerechten.

Kom snel eens langs!

Woont u in Alkmaar of bent u van plan naar de kaashoofdstad van Nederland te komen, dan moet u absoluut een bezoek brengen aan Café Jong Belegen, hét Beemsterkaas café in Alkmaar. Veel is hier mogelijk. Van proeverijen tot feesten en partijen, van heerlijke lunches en diners (op afspraak) tot gewoon een borreltje in de middag.

Zo veel smaken, zo veel combinaties met onder meer bier en kaas, port en kaas en wijn en kaas. Wanneer u iets wilt proeven of vieren: draag het aan en wij voeren het uit. Wij hopen u snel te ontmoeten in ons café op het gezelligste hoekje van Alkmaar, aan de kaasmarkt.Foto's van Cafe Jong belegen Alkmaar

Cafe Jong belegen Alkmaar image 1
Cafe Jong belegen Alkmaar image 2
Cafe Jong belegen Alkmaar image 3

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Houttil 5
1811 JL  Alkmaar
Telefoon
072-5114269
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Cafe Jong belegen Alkmaar. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map