Zeer lichte bewolking14.3 ℃

Avant-Garde Chiropractie in Haarlem

Avant-Garde chiropractie


Chiropractie omvat de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat, voornamelijk de stoornissen die betrekking hebben op de wervelkolom. Uw wervelkolom en zenuwstelsel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En om optimaal te kunnen functioneren, is uw lichaam volledig afhankelijk van deze twee. Wanneer uw wervelkolom niet in topvrom is, kan uw zenuwstelsel niet goed functioneren. Dit kan uiteenlopende klachten veroorzaken aan de wervelkolom, maar ook klachten aan de schouders, elleboog, heupen en andere gewrichten.

Chiropractie betekent voor onze chiropractoren het in balans zijn. Biomechanisch, biochemisch en mentaal. Als een van deze drie pijlers uit balans is, stimuleert dit disfunctie in het lichaam. Chiropractie bij Avant-Garde Chiropractie is niet alleen manipulatie van uw wervelkolom (hoewel we dit iedereen aanbevelen), maar onze chiropractors kijken ook naar uw houding, uw bewegingen, motorische controle, ontwikkeling, hemisferische balans en voeding.

Foto's van Avant-Garde Chiropractie

Avant-Garde Chiropractie image 1
Avant-Garde Chiropractie image 2
Avant-Garde Chiropractie image 3

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Kinderhuissingel 6 E/F
2013 AS  Haarlem
Telefoon
023 205 2188
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Avant-Garde Chiropractie. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map