Bewolkt17.1 ℃

Autorijschool For You in Heerhugowaard

Autorijschool For You

Autorijles nemen doe je maar één keer in je leven en dat wil je goed doen, daarom is het belangrijk om voor een rijschool te kiezen die bij jouw wensen past, je zoekt een goede rijschool met ervaren rijinstructeurs een hoge slagingskans en je wilt zeker niet teveel betalen. Dan hoef je niet verder meer te zoeken, lees maar verder.....

Bij Autorijschool For You leer je de kunst van het autorijden op de wegen en in de wijken van Heerhugowaard, Alkmaar en omstreken. Door de ontspannen sfeer in de auto en geduldige rijinstructeurs met veel ervaring, heb jij het autorijden snel onder de knie.

Wij leren je auto rijden op een veilige en vertrouwde manier, zodat jij een goede bestuurder wordt, zodat je zelfverzekerd de weg op gaat nadat je geslaagd bent en lekker kan gaan genieten van je rijbewijs

Autorijschool For You staat voor rijles op maat, kwaliteit en betrouwbaarheid. Op maat door de lesstof af te stemmen op de persoon, kwaliteit kun je vinden door bijvoorbeeld ons slagingspercentage te bekijken en de referenties op Facebook. Betrouwbaar door transparant te zijn, zo kan je bijvoorbeeld live je examentijd reserveren en je vorderingen kan je zelf bekijken in de app die je krijgt.

Wij geven niet alleen les aan de reguliere leerling, maar ook aan diegene die net iets meer zoekt.

Zo zijn wij een tevens ook een gespecialiseerde rijschool op het gebied van faalangst, autisme, ADHD, ADD, PDD-nos en Syndroom van Asperger. Ook voor een rijtest kunt u bij ons terecht.

Ook voor rijlessen in een automaat kun je bij Autorijschool For You terecht.

Wij staan open voor al uw vragen met betrekking tot het verkeer en proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Verder geven wij les volgens de methodiek Rijopleiding in Stappen. Een zeer goed gestructureerde rijopleiding waarin je zelf goed inziet hoever je bent gevorderd. Door inzicht te krijgen in je vorderingen, kun je beter overzicht houden over je leertraject en ook je kosten niet te vergeten.

Bekijk ook onze Facebook-pagina.

We rijden in Heerhugowaard, Alkmaar, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Oudorp, Bergen, Zuid Scharwoude, Noord Scharwoude, Oudkarspel, Oude Niedorp, 't Veld, Waarland, Obdam, Hensbroek, Ursem en wijde omtrek. Kom je van elders dan kan je natuurlijk ook naar het Station van Alkmaar of Heerhugowaard komen.

Je kiest Autorijschool For You omdat wij
Ervaren rijinstructeurs zijn met veel kennis.
Een hoog slagingspercentage hebben
Je dan vaste instructeur kunnen bieden
Les geven in zowel schakelauto én automaat
Rijlessen geven van 60 minuten i.p.v 50 minuten.
Je kan beginnen met 16,5 jaar
Altijd een leuke aanbieding!

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Johanna Slagter Dingsdagtuin 21
1705 HV  Heerhugowaard
Telefoon
072-5718661
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autorijschool For You. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map