Zeer lichte bewolking14.3 ℃

Amsterdam Art Center - KUNSTUITLEEN.NL in Amsterdam

Amsterdam Art Center - KUNSTUITLEEN.NL


Wij willen je helpen. Jouw gesprek met de wereld faciliteren. Met jezelf, je collega’s en partners. Daarom kom je even in een heel andere wereld als je het Amsterdam Art Center binnen treedt.

Inspirerende plek om te vergaderen

In het Amsterdam Art Center ben je misschien wel op de meest inspirerende vergaderlocatie van Nederland. Je kunt gratis parkeren en het is vlakbij het Sloterdijk Station. Hier vind je alles onder één dak: ambacht, kunst, vergaderruimtes, een brasserie en een kookstudio. Gebruikers krijgen de ruimte en worden ondersteund door het gastvrije en enthousiaste team van het Amsterdam Art Center. Er zijn combinaties mogelijk van brainstormsessies en lekker eten. Of sluit een serie trainingen af met een gezamenlijke kookworkshop, bijvoorbeeld zelf pasta's maken of tappa's.

Naast vergaderkamers voor bedrijven huisvest het Amsterdam Art Center ook KUNSTUITLEEN.NL en Frame4U.

KUNSTUITLEEN.NL biedt, met een collectie met meer dan 30.000 kunstwerken zijn we de grootste kunstuitleen van Nederland. Ons aanbod is divers en wordt steeds aangevuld door nieuwe kunstenaars en gevestigd talent. Ontelbare huishoudens en honderden bedrijven genieten inmiddels van onze wisselende collectie. En daar zijn we erg trots op. Het (woon)plezier en de inspiratie die klanten krijgen van een mooi ingericht huis of pand, daar doen we het voor!

Frame4U

“Het is het Net Niet!”: De meest gehoorde reden waarom klanten bij ons komen. Ze doelen hierbij op standaard lijsten en hun pogingen zelf tot een ingelijst product te komen. De lijst past net niet bij de prent, het formaat “knelt”, de passe-partoutverhouding klopt net niet om een uitgebalanceerde indruk te geven.

Kwaliteit, tijd en advies zijn de kernwaarden van FRAME4U. Oftewel maatwerk. Passende lijsten qua smaak, formaat en uitstraling. Maat gesneden passe-partouts in de juiste verhouding. Een vakkundig advies , maar altijd in overleg met jou.

‘Good framing is an art’, zeggen wij bij Frame4U.

www.amsterdamartcenter.nl

Foto's van Amsterdam Art Center - KUNSTUITLEEN.NL

Amsterdam Art Center - KUNSTUITLEEN.NL image 1
Amsterdam Art Center - KUNSTUITLEEN.NL image 2
Amsterdam Art Center - KUNSTUITLEEN.NL image 3

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Donauweg 23
1043 AJ  Amsterdam
Telefoon
020-6241124
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Amsterdam Art Center - KUNSTUITLEEN.NL. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map