HAARLEM - Al meer dan 22 jaar is Stiel’s de meest swingende en drukste horecazaak van Haarlem. Stiel’s onderscheidt zich door 6 dagen per week livemuziek te programmeren met elke maandag de druk bezochte jamsessies. Na de live muziek en in het weekend draait DJ Stiel’s door met de beste soul, r&b, hiphop en dance van de laatste 30 jaar. Cafe Stiel’s is niet voor niets hét livemuziekcafe van Haarlem!!


Aanvang livemuziek 22:00 | GRATIS ENTREE
Openingstijden:
Maandag t/m woensdag 20:00 tot 02:00
Donderdag t/m zondag 20:00 tot 04:00

Uitgelichte acts:

- donderdag 9 januari Soulquake - Soulquake speelt de echte Sixties Soul Classics die iedereen kent en waar iedereen op los gaat. Met de stampende ritmesectie, funky blazers, swingende backing vocals en soul queen Rose aan het roer is er geen andere optie....dit wordt een dampend Soulfeest!

- vrijdag 17 januari Dasilvian Bruce - Dasilvian Bruce is een R&B/Soul en Funk artiest en een echte entertainer die de act draagt en een kick ass show geeft. Dasilvian schrijft over de liefde in de breedste zin van het woord met als doel een legacy van tijdloze muziek achter te laten. Hij heeft een warme stem, maar staat ook hoog zijn mannetje. Denk hierbij aan artiesten als John Legend, Miguel en Childish Gambino. Dasilvian is een spontaan en toegankelijk persoon waar de passie vanaf spat!

- dinsdag 28 januari Luigino & the Big Ass Children - Producer, rapper en zanger Luigino groeide op in Utrecht waar hij in de plaatselijke kerk met muziek in aanraking kwam. In eerste instantie begon hij als drummer maar de piano kreeg vervolgens zijn aandacht. Een paar jaar later begon met het maken van sounds en beats. Dit bleek de geboorte van Luigino’s specifieke soulvolle elektronische sound. Op het podium wordt hij vergezeld door de 5-koppige band The Big ass Children en hebben ze moderne mix van hiphop en jazz.

De agenda staat uiteraard ook op de website!