HAARLEM - Dinsdag 3 december SpeakEasy Music Society feat. Eva van manen - Iedere eerste dinsdag van de maanden november, december en januari presenteren Haerlems Bodem en Stiel's 'The SpeakEasy Music Society'. Een avond waarin een Haarlemse artiest één van zijn/haar/hun nummers in een akoestisch jasje steekt. Voorafgaand aan hun optreden worden de artiesten geïnterviewd door Haerlems Bodem. Dit alles wordt opgenomen op video, dus mocht je er een keer niet live bij kunnen zijn dan kun je de altijd nog de video vanuit je luie stoel afspelen. Na het interview en het spelen van het akoestische nummer zullen de artiesten – ook nog – een vol versterkte set spelen, zodat je het verschil kan horen en duidelijk uit je dak kunt gaan.
https://haerlemsbodem.nl/the-speakeasy-music-society/
https://www.evavanmanen.nl

- vrijdag 6 december The Nightwatchers - The Nightwatchers is een jonge band met een mix van soul en pop. Ze krijgen met hun aanstekelijke optredens altijd de voeten van de vloer en is dus in één woord samen te vatten: FEEST! Dat is perfect voor de decembermaand!
https://www.thenightwatchers.nl

- dinsdag 17 december Stiel's Unplugged met Koen Alvarez - Koen Alvarez is een half Spaans, half Nederlandse singer-songwriter en gitarist. Hij brengt zowel covers als eigen liedjes in een intieme setting, waar zo nu en dan zelfs een dansje kan worden gewaagd! Denk aan artiesten als John Mayer, Bon Iver, Johnny Cash of Jack Johnson.
http://www.koenalvarez.com

De agenda en meer staat uiteraard ook op de website!