HAARLEM - Er zijn verschillende activiteiten bij patronaat de aankomende week. Hier de planning van 6 tot en met 8 september.

6 september

Irrational Library presents: Der Neue Planet (D) + Metro52 + Kiki Bonanza

Het nieuwe seizoen van de terugkerende Irrational Library avonden wordt geopend op 6 september. Met wederom de beste selectie bands, kunstenaars, spoken word artiesten, dichters en andere opmerkelijke karakters uit H’town en omstreken, uitgenodigd door onze favoriete curator Joshua Baumgarten van Irrational Library. Elke editie wordt het onbekende, de creatieve geest en het opkomende talent ondersteund en krijgt het een podium en een applaus. Zoals altijd zijn de avonden gratis toegankelijk!
https://www.patronaat.nl/6-9-2019/irrational-library-presents%3a-der-neue-planet-d-%2b-metro52-%2b-kiki-bonanza

Hello Friday
Het festival seizoen is bijna afgelopen en dat betekent maar 1 ding... back to the clubs! Tijd om je summer-tan in de spotlight te zetten bij de season opening van Hello Friday! Het veelzijdige Hello Friday komt oorspronkelijk vanuit het inmiddels gesloten Club Stalker en gaat op 6 september voor het eerst naar Patronaat om je vrijdagavond op stelten te zetten. Verwacht de beste party-hits van house tot hip-hop tot meezingers, beerpong, een bak gezelligheid en je favoriete vrienden van het Hello Friday DJ Team.
From throwback anthems to today’s hottest tunes, Hello Friday is your favourite place to celebrate the weekend.
https://www.patronaat.nl/6-9-2019/hello-friday

7 september

023TECHNO: Thomas Schumacher
Na een dampend Veerplas Festival en een uitverkochte editie met Bart Skils presenteert 023TECHNO met gepaste trots een van de hotste techno-producers van het moment. De uit Berlijn afkomstige Thomas Schumacher staat al decennia lang garant voor de allerdikste dansvloer klappers. Al op zijn elfde raakte raakte hij geïnspireerd door het geluid van Depeche Mode. De dikke slepende sound van deze band is tot op de dag van vandaag terug te horen in zijn producties. Van zijn eigen Electric Ballroom tot zijn laatste producties op Noir Music. Thomas produceerde in de jaren 90 al monsterhits als ‘When I Rock’ en ‘ Heat it Up’ maar ook het afgelopen jaar werden zijn recente platen ‘Embody’ en ‘Stella’ grijsgedraaid door techno-heavy-weights als Adam Beyer en Amelie Lens. Met moddervette baslijnen doordrenkt met acid en een priemende kick weet Thomas als geen ander om de dansvloer tot het absolute kookpunt te brengen. Jetzt geht loss! NULL-ZWEI-DREI-TECHNO!
https://www.patronaat.nl/7-9-2019/023techno-presents-thomas-schumacher

Tante Joke Karaoke Band
Op weg naar karaoke-wereldverovering komt De Tante Joke Karaoke Band eindelijk terug naar Patronaat! Voor één nacht wordt de grote zaal een MEGA karaokebar.
Hoe het werkt? Jij zingt, wij spelen! Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen, de Tante Joke Karaoke Band en DJ’s zorgen voor een knotsgekke nacht. Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan bij onze balie en ben voor even de leadzanger van je eigen band.
Een avond vol plezier met de Tante Joke Karaoke Band, DJ’s en bier. Simpel!
www.patronaat.nl/7-9-2019/tante-joke-karaoke-band

8 september

Patro Quiz
Het heeft even geduurd, maar de Patroquiz is weer terug. Terwijl iedereen hopelijk geniet van de zomer zijn wij alweer aan het broeden op een nieuwe popquiz. Op zondag 8 september zijn we terug en hebben wij een gloednieuwe Patronaat popquiz voor jullie klaar staan vol met heerlijke muziekjes. De quiz zit boordevol rondes met prachtige fragmenten en videoclips. De vaste bezoeker kent het recept! Heb je niets te doen die dag en zin in een muzikale puzzeluitdaging met de nodige “inkoppers”, “breinbrekers” en “oh ja”- belevingen, stel een team samen en kom zeker langs!
https://www.patronaat.nl/8-9-2019/patro-quiz

Voor meer informatie www.patronaat.nl