HAARLEM - Hierbij de agenda van oktober 2019 van live muziekcafe Stiel's uit Haarlem. Ook deze maand is er elke dag van de week weer veel te beleven!

- zaterdag 5 oktober Popronde Haarlem 2019 Ook in 2019 biedt Popronde een podium aan de grootste muzikale talenten van Nederland. Voor hen de kans om hun sound en act te presenteren en voor jou de kans om nieuwe muziek te checken en de artiesten van de toekomst te ontdekken. Op zaterdag 5 oktober spelen in de hét muziekcafe van Haarlem de bands The Beatnik en Three Little Clouds.

- donderdag 10 oktober Saskia Laroo Trompet diva Saskia Laroo is een van de weinige vrouwelijke trompettisten. Ze combineert verschillende stijlen in een levendige mix van hiphop, jazz, funk en reggae. Haar grooves worden gespeeld met hart en ziel en dat leverde haar de bijnaam 'Lady Miles Davis' op.

- vrijdag 25 oktober ALASKA POLLOCK ALASKA POLLOCK is pop, elektronica en spektakel. Met deze ingrediënten creëert de Amsterdamse band rond muzikant/producer Jelte de Vries een excentrieke, meeslepende sound. Sinds Popronde 2017 overdondert de band menig stad met een next-level liveshow met imponerende soundscapes, ronkende bas-synths en als kers op de taart: een ingenieuze lichtshow met 3500 LEDs!


De agenda staat uiteraard ook op de nieuwe website www.stiels.nl