HAARLEM - Al meer dan 22 jaar is Stiel’s de meest swingende en drukste horecazaak van Haarlem. Stiel’s onderscheidt zich door 6 dagen per week livemuziek te programmeren met elke maandag de druk bezochte jamsessies. Na de live muziek en in het weekend draait DJ Stiel’s door met de beste soul, r&b, hiphop en dance van de laatste 30 jaar. Cafe Stiel’s is niet voor niets hét live muziekcafe van Haarlem!

Aanvang livemuziek 22:00 | GRATIS ENTREE
Openingstijden:
Maandag t/m woensdag 20:00 tot 02:00
Donderdag t/m zondag 20:00 tot 04:00

- donderdag 6 februari Noam Bar (ISR) - Noam is een singer-songwriter uit Hannover, Duitsland. Haar muziek leidde haar van Tel Aviv via Madrid en Miami naar Duitsland. De diepe soulvolle stem van de zangeres en de spannende mix van muzikale genres zoals Soul, R&B, Pop, Rap en Jazz in combinatie met haar persoonlijke teksten zorgen voor een unieke stijl.

- vrijdag 14 februari SYNGA - Soulvolle, elektronische beats met ijzersterke vocalen, rauwe teksten en een energieke live performance. SYNGA is sinds juni 2018 bezig met het schrijven en produceren van haar eigenwerk. Ze knalde haar debut live show op 4 september 2019 in een afgeladen Bitterzoet en is nu klaar om de rest van Nederland te laten kennismaken met haar mix van elektronische soul, R&B met een vleugje HipHop. SYNGA is eigenzinnig en verfrissend, verwacht een wervelwind aan energie waarbij je wel moet bewegen.

- vrijdag 28 februari Micah & Julia - De muziek van Micah & Julia is geïnspireerd door en gekleurd met verschillende invloeden uit de pop. De carrière van het talentvolle jonge duo Micah (18) en Julia (20) begon anderhalf jaar geleden zeer voortvarend met het winnen van de landelijke finale van de Kunstbende, voorprogramma’s voor Douwe Bob, Bløf, de Dijk, een show op Lowlands, Manana Manana en diverse festivals door het hele land. Daarnaast kreeg het duo in Maart 2019 een Hedon beurs ter ondersteuning van hun ambities.
https://www.youtube.com/watch?v=991TIWk6Zn4