HAARLEM - Ook dit jaar kan je weer kiezen uit meerdere afstanden; waaronder het pronkstuk: De Halve Marathon. Een prachtig parcours door de mooie Haarlemse wijken en daarna door de groene en duinrijke omgeving van Haarlem. Deze marathon kan absoluut niet ontbreken op je hardloopkalender.

Afstanden
Naast de marathon kan je ook kiezen voor de 5 of 10 kilometer. Deze twee afstanden zijn het meedoen ook zeker waard. De parcours volgen hun weg door Haarlem en daarbij loopt de 10 nog een kleine lus onder andere langs Elswout en over het prachtige laantje met 7 bruggetjes.

Aan de kinderen en allerkleinste wordt natuurlijk ook gedacht. Zij kunnen dit jaar ook weer meedoen aan de Kabouterloop (voor kinderen tot 6 jaar) waarbij een klein rondje door het centrum gemaakt wordt. Kinderen van 6 tot 12 kunnen meedoen aan de Kidsrun over een parcours van 1,4 kilometer.

Bedrijven
Ga met je collega’s de sportieve uitdaging aan en kies ervoor om samen mee te doen aan de bedrijvenloop. De bedrijvenloop kent vele voordelen zoals het ontvangst in de Philharmonie waar de koffie en thee en andere versnaperingen voor jullie klaar staan, natuurlijk wordt er een leuke teamfoto van jullie gemaakt, het logo op de website en nog vele andere extra’s.

Het beloofd weer een sportieve dag te worden in Haarlem centrum. Deze loop wil je toch niet missen! Zet zondag 30 september de Teva Halve van Haarlem in je agenda en schrijf je vandaag nog in!

Teva is voor 2019 de trotse naamgevend sponsor van het populaire hardloopevenement de Halve van Haarlem, dit jaar op zondag 29 september.

Kijk voor meer informatie op www.halvevanhaarlem.nl. Inschrijven kan via www.halvevanhaarlem.nl/inschrijven.