HAARLEM - Op een kletsnat en winderig sportpark in Haarlem-Zuid hebben supporters en spelers van Koninklijke HFC zaterdag een waardeloze middag beleefd. De ploeg van trainer Gertjan Tamerus ging tegen laagvlieger FC Lisse met liefst 1-4 onderuit.

De Haarlemmers waren vanaf de eerste minuut niet bij de les waar het FC Lisse van trainer Sjaak Polak voor iedere meter streed. Ook het feit dat de gasten binnen twee minuten al scoorden via Zwetsloot bracht niets tewweg bij de thuisploeg. Nog voor de rust werd het nog veel erger toen ook Ngobese en Van der Meer het net vonden.

Voor zover al niet verloren tekende Ngobese na een uur spelen ook nog voor de 0-4. Terwijl het veld het steeds zwaarder te verduren kreeg bleef FC Lisse de wedstrijd controleren. De enige opsteker van deze donkere middag voor de Haarlemmers was de goal van Roy Castien die na lang blessureleed voor het eerst in een jaar weer eens het net wist te vinden: 1-4.