GROESBEEK - Koninklijke HFC heeft een verdienstelijk punt overgehouden aan het uitduel bij het op de tweede plaats staande De Treffers. De remise was met name te danken aan een uitblinkende doelman Mitchel Michaelis: 1-1.

Beide goals vielen al in de eerste twintig minuten. Waar De Treffers vanaf de aftrap duidelijk de betere ploeg was daar scoorde Yassine Bouchnafa namens de Haarlemmers de openingstreffer. Tien minuten later maakte Guus Joppen vanuit een corner gelijk.

Dat het in het vervolg bij die gelijke stand bleef kan volledig op het conto worden geschreven van Michaelis. De keeper van de gasten dreef de Groesbeekse aanvallers regelmatig tot wanhoop. Met enkele katachtige reddingen wist hij ondermeer Vlijter, Waterink en Den Dekker van het scoren af te houden.