HAARLEM - In de Tweede Divisie zijn Koninklijke HFC en Spakenburg het voetbaljaar 2020 begonnen met een puntendeling. In Haarlem eindigde het na ruim negentig minuten in 1-1.

Het was Spakenburg dat na een kleine twintig minuten op voorsprong kwam na een makkelijk gegeven strafschop, benut door Everton Pires Tavares. Ondanks dat Roy castien even later hands leek te make kreeg de thuisclub geen strafschop, maar toch kwam men kort na de rust op gelijke hoogte toen Floris van der Linden, volgend seizoen uitkomend voor de "Blauwen", op aangeven van Tadmine wist te scoren. Op basis van de tweede helft verdienden de Haarlemmers zelfs meer, maar met name keeper ter Wielen wist Spakenburg op de been te houden.

Koninklijke HFC - Spakenburg 1-1 (0-1)
18. Tavares (pen.) 0-1
51. Van der Linden 1-1