HAARLEM - In de doordeweekse speelronde in de Tweede Divisie zijn Koninklijke HFC en koploper Quick Boys een puntendeling overeengekomen. Aan de Haarlemse Spanjaardslaan eindigde het duel in 1-1.

Beide doelpunten vielen kort voor de rust. Namens de gasten opent Youssef El Kachati de score in de 42e minuut als hij een voorzet van Panka op waarde weet te schatten. Binnen drie minuten zorgt Quinten Dekkers echter voor de gelijkmaker op aangeven van Hilton.

In de tweede helft blijft het spannend en kan het winnende doelpunt meerdere keren aan beide kanten vallen. Zo raakt Koninkllijke HFC eerst de paal, en vlak voor tijd via Noordmans, ook nog de lat. In de uiterste slotfase krijgt Quick Boys vervolgens nog goede mogelijkheden via Bosman, Van Duijn en invaller Runderkamp, doch het blijft bij 1-1.