HAARLEM - Van maandag 23 januari t/m zaterdag 28 januari vindt de collecteweek van de Egelopvang Haarlem en Omstreken plaats in Bloemendaal. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met collecteren, daarnaast zijn wij ook op zoek naar een Collecte Coördinator om onze jaarlijkse 3 collectes in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal te coördineren.

Collecte Coördinator
De collecte coördinator organiseert onder andere onze drie collectes in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal, inclusief het werven van collectanten.

Verder het nagaan van nieuwe manieren van collecteren; de noodzaak hiertoe is het verdwijnen van contant geld in het betalingsverkeer. Het eventueel uitbreiden van gemeentes waar gecollecteerd kan worden. Tot nu toe zijn deze collectes één van onze belangrijkste bronnen van inkomsten. Tijdens het collecteren wordt ook van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de egel en egelopvang te promoten en hierover voorlichting te geven.

Collectanten
We zijn op zoek naar collectanten die willen collecteren in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. Drie maal per jaar mogen wij een korte periode collecte lopen. Dit kost maximaal een paar uurtjes van uw tijd. Loopt u ook mee tijdens de eerste collecteweek van 2023 in Bloemendaal?

Over de Egelopvang Haarlem en Omstreken
Als Stichting met enkel vrijwilligers doen wij ons best om de egel (een inheemse, wilde & beschermde diersoort) de beste kansen te geven. In 2022 hebben wij 490 zieke egels in zeer slechte conditie opgevangen. Daarnaast geven wij veel informatie, doen wij aan educatie en proberen wij de leefomgeving van de egel te beschermen. Dat is veel werk en dat lukt nooit zonder de hulp van onze vrijwilligers.


Interesse?
Laat het ons vooral weten! Of wilt u meer informatie over een van deze functies? Stuur ons een bericht via egelopvanghaarlem@gmail.com of kijk op onze website egelopvanghaarlem.nl.