HAARLEM - Tijdens een live podcast ontdek je alles over de wonderlijke wereld van hypnose. Je leert de kracht van visualisatie kennen, hoe je oude patronen afleert en hoe jouw geloof de waarheid beïnvloedt. De avond vindt plaats op dinsdag 14 januari, van 20:00 – 22:00 uur, in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De toegangsprijs bedraagt € 10,-; niet-leden betalen € 15,-. Reserveer je kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl


Hoe kun je worden wie je wilt zijn? En welke rol kan hypnose daarin spelen?
Tijdens de podcastopname van Helden en Hordes gaan we live met Edwin Selij en Eddy Boom in gesprek over hypnose. Met herkenbare voorbeelden, treffende metaforen en wetenschappelijke onderbouwing ontdek je alles over de wonderlijke wereld van hypnose. Ook ontdek je de kracht van visualisatie. Hoe je van denkfout naar denkgoed gaat. Ook ben je in de gelegenheid om vragen te stellen. Het is goed om te weten dat niemand deze avond gehypnotiseerd zal worden.

Wie zijn Edwin en Eddy?
Edwin Selij is eigenaar van het Hypnose Instituut Nederland. Met meer dan 400 opgeleide professionals en 14 jaar praktijkervaring helpen ze honderden mensen per jaar. Zelf is Edwin zijn verslaving van de een op de andere dag de baas geworden, en ziet hij zijn kwaliteit van leven nog dagelijks toenemen.

Eddy deed diepte-interviews met meer dan 70 ondernemers, filosofen en artiesten over maakbaarheid, bewustzijn en persoonlijke groei en heeft daaruit een rode draad weten de destilleren. Ook is hij host van de Helden & Hordes-podcast. Als storyteller heeft Eddy bij ieder onderwerp een passende anekdote of metafoor, en als coach en interviewer weet hij op een vriendelijke manier binnen no-time iemands werkelijke waarheid omhoog te halen.

Dinsdag 14 januari | 20:00 - 22:00 uur | € 10 leden, € 15 niet-leden de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32, Haarlem