HEEMSTEDE - Al voor de elfde keer wordt in Heemstede de Kunstbeurs georganiseerd in de hal van Groenendaal op de Sportparklaan in Heemstede. Elk jaar nodigt het bestuur kunstenaars uit de regio Heemstede, maar ook van ver daarbuiten uit om deel te nemen. En daar wordt massaal gehoor aan gegeven. Met als resultaat een beurs met spannende kunst van hoge kwaliteit.


Kwaliteit door selectie
Zowel publiek als kunstenaars weten de Kunstbeurs Heemstede goed te vinden.Om dit zo te houden hanteert het bestuur strenge selectie maatregelen. Zodat er van kunst van verschillende disciplines kan worden genoten, van hoge kwaliteit.Een speciale selectiecommissie bestaande uit gerenommeerde kunstkenners beoordeelt de aangeboden kunst en zorgt ervoor dat er een hoge standaard kan worden gehanteerd. Zo vind je er niet alleen schilderijen, maar ook grafiek, 3 dimensionale kunst, fotografie, sieraden en design.Alle kunst is te koop voor redelijke prijzen. De beurs is dus een ideale gelegenheid om kunst aan te schaffen. Vaak wordt de invloed van kunst op je woonomgeving onderschat. Maar een goedgekozen kunststuk onderstreept je goede smaak en je hebt er lang plezier van. Er zijn ook mensen die regelmatig wisselen van kunstwerk. Ook een goed idee.

Direct contact met de kunstenaar zelf
Het leuke van deze kunstbeurs is dat kunstenaars hun eigen werk presenteren. Er zijn dus geen galeries of andere organisaties. En de opbrengst van hun kunstaanbod komt volledig ten goede aan de kunstenaars zelf. Zij hoeven aan niemand iets af te dragen.Kunstenaars vinden het ook leuk om over hun werk en hun ideeën te praten.Zij horen graag uw mening, ook als u niet gelijk iets koopt.Hiervoor is volop gelegenheid.

Sporthal wordt Kunsthal
Normaal is Groenendaal aan de Sportparklaan een sporthal, maar voor deze gelegenheid wordt de hal omgetoverd in een echte Kunsthal.Er komen meer dan 65 stands waarin kunstenaars hun werk ruim kunnen presenteren.Behalve kunst is er straks nog meer te beleven.Zo worden er op zondagmiddag gedichten gepresenteerd door de Haarlemse Dichtlijn.Die ook beginnende dichters graag helpen met tips en trics.En er is ook een prijswinnende barista aanwezig die de inwendige mens kan verwennen met koffie naar keuze.

Laagdrempelig en makkelijk bereikbaar
De toegang tot de kunstbeurs is slechts 6 euro en voor kinderen tot 18 jaar gratis.En het handige van de lokatie is dat ie goed bereikbaar is en dat er gratis geparkeerd kan worden.Dus alle reden om de data 22 tot en met 24 september alvast in de agenda te zetten.Alle info is ook te vinden op www.kunstbeursheemstede.nl

Kunstbeurs Heemstede
Sportparklaan 16
Heemstede
Vrijdag 22 september van 18- 21.00
zaterdag 23 en zondag 24 september van 11 – 17.00 uur