HAARLEM - Wie wordt dit jaar Miss Nederland? De finalisten zijn inmiddels bekend! Happy Crafts, de winkel in o.a. Haarlem voor haken, breien en borduren, is in ieder geval zeker van haar plaats in de verkiezing. We zijn trotse partner geworden van Miss Nederland 2020!

De sponsoring past mooi bij de gedachte van Happy Crafts en Miss Nederland. Het zelf maken van mooie items d.m.v. haken, breien of borduren is helemaal in. Het is ontspannend, rustgevend (mindfulness) en ook nog erg leuk. Je maakt iets unieks. Bovendien is het ecologisch verantwoord. Wat je zelf maakt is mooier. Vooral de jonge generatie pakt het handwerken weer massaal op.

Wat houdt de samenwerking in?
De 10 finalisten zijn op 29 juni in onze Happy Crafts winkel in Haarlem langs geweest. Daar hebben ze kennis gemaakt met de mogelijkheden die er zijn om zelf prachtige mode items te maken. Degenen die nog niet kunnen haken of breien kregen een mini workshop. Alle finalisten hebben een opdracht mee om zelf een mooi project te maken, zoals bijvoorbeeld een prachtig gehaakt vest, een truitje of omslagdoek. Uiteraard krijgen ze een compleet passend pakket van Happy Crafts mee, naar eigen smaak. Met duidelijke uitleg en patronen. Ze kunnen dit zelf, of hulp met bijvoorbeeld hun moeder of oma, maken. En uiteraard met hulp van onze enthousiaste creatieve medewerksters.

TV opnames bij Happy Crafts Haarlem
Tijdens het bezoek op 29 juni in onze winkel in Haarlem zijn er ook TV opnames gemaakt voor het RTL4 programma “op jacht naar de kroon”. Zo kan heel Nederland straks in het programma volgen hoe de dames uitleg krijgen, een mooie creatie uitzoeken en aan de slag gaan om iets unieks te maken. Dit showen ze vervolgens in de finaleronde!

Happy Crafting richting de finale
Het RTL4 programma “op jacht naar de kroon” zal de dames op weg naar de finale volgen. Hier zal je regelmatig de handwerkende finalisten aan het werk zien, bijvoorbeeld tijdens de buitenland trips. Zo wordt er gevolgd hoe ze vorderen met hun handwerk project. Maar ook tijdens de grote finale show waar de finalisten op de catwalk hun eigen gemaakte items zullen showen.

Over Happy Crafts
Happy Crafts is de nieuwe retailorganisatie en zusje van handwerk.nl, een van de grootste aanbieders van handwerkproducten, waar we staan voor “wat je zelf maakt is mooier”. We richten ons op iedereen die houdt van breien, borduren en haken én op diegene die wil beginnen met handwerken. In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur- en haakartikelen en complete pakketten.
Verder organiseren wij leuke workshops en meet & greets!
Happy Crafts heeft nu twee winkels, in Zwolle en Haarlem. Het hoofdkantoor en magazijn is gevestigd in Nijkerk. Dit jaar openen er nieuwe vestigingen.
Wij zeggen: wat je zelf maakt is mooier! Happy Crafting.