HAARLEM - Dit weekend vond in Topsportcentrum Almere het ONJK 2019 plaats. Karate Kenamju nam deel aan deze wedstrijd met 50 karateka’s. Een sterk toernooi met 609 karateka’s uit 8 landen en bovendien een meetmoment voor het Europese Jeugd Kampioenschap 2020.Zaterdag was het de beurt voor de cadetten, junioren en – 21 jaar. Na een lange dag werden 10 prijzen behaald, 3x goud, 4x zilver en 3x brons,
Eerste plaats: Zakaria Bounja, Sebastiaan van Teeffelen en Nathan Klint. Tweede plaats: Joëlle Oomen, Nadine Hollander, Joost Keijer, dames team U16. Derde plaats: Elisa Lie, Michelle de Jong, Danniel Jonkers.


Zondag was voor de jeugd tot en met 13 jaar. Wederom een succes volle dag! Vooral meisjes jeugd waren zeer goed op dreef. Ook de jongens individueel hadden goed gevochten maar vielen helaas net buiten de prijzen. Wel werd er door het team jongens U12 een tweede plaats behaald.


Eerste plaats: Team meisjes U10 en Eline Unruh Tweede plaats: Milene de Jong, Isa Loek en Team jongens U12 Derde plaats: Caja-Robby Pater en Lies van Looij
Door dit geweldige resultaat eindigde Kenamju Karate op de derde plaats in het medaille klassement. Een mooi begin van het seizoen voor Kenamju Karate!