HAARLEM - Vier samen met Happy Crafts de start van het creatieve seizoen op zaterdag 24 september! In de kleurrijke wolwinkel in de Schagchelstraat in Haarlem staat de dag in het teken van vrolijke inspiratie voor het najaar. Doe mee aan de Macramé workshop, maak gebruik van mooie aanbiedingen en winacties, neem deel aan de wolproeverij en nog veel meer!

Wolproeverij en andere activiteiten
De hele dag is er een 'wolproeverij', waarbij je verschillende nieuwe najaars garens kunt "proeven" en direct met verschillende naalden kunt testen, onder het genot van een hapje en een drankje. Zo weet je meteen hoe een bepaald garen werkt en wat het resultaat is. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe garens van Durable, Lang Yarns en Scheepjes. Daarnaast wordt er een gave Macramé workshop gegeven door de ontwerpster Stefanie van Colours of Life, bekend van haar twee boeken. Inschrijven kan via de website of in de winkel.

Aanbiedingen en acties
Naast de activiteiten en gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje zijn er de hele dag door ook mooie aanbiedingen en winacties!

Handwerken is voor iedereen
Tijdens corona zaten veel mensen thuis en is handwerken nog populairder geworden. Het ontspant, je maakt iets unieks en wat je zelf maakt is altijd mooier! Heb je zin om binnenkort weer met een nieuw handwerk project te starten? Dan kun je uiteraard altijd langs in de winkel voor persoonlijk advies. We hebben handige en unieke pakketten voor je samengesteld, zodat je eenvoudig kunt beginnen met handwerken, of je nou een gevorderde handwerker bent of voor het eerst een naald oppakt. Uiteraard kun je ook terecht voor alle materialen die je voor je project nodig hebt; een groot en kleurrijk assortiment garens en accessoires kleurt onze inrichting.

Happy Crafts: wat je zelf maakt is mooier

Happy Crafts, richt zich op iedereen die houdt van breien, borduren en haken én op diegene die wil beginnen met handwerken. In onze winkel in Zwolle vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur- en haakartikelen. Van de nieuwste patronen tot onze unieke brei- en haakpakketten en mooie cadeaus. Of je nu zelf graag een mooie trui breidt, een deken haakt of een kraamcadeau wilt borduren, wij hebben de juiste handwerkproducten in huis. Wij werken met de meest kwalitatieve topmerken als Durable, DMC, Schachenmayr, Clover, Knitpro, Lang Yarns en Scheepjes.

Inspirerende workshops

Ook op andere dagen organiseert Happy Crafts regelmatig in de winkel interactieve workshops en meet-and-greets met bekende mensen uit de handwerkwereld zoals blog(st)ers en auteurs. Tijdens deze evenementen leer je nieuwe technieken en worden tips & tricks uitgewisseld. De bijeenkomsten zijn een gezellig samenzijn met andere enthousiastelingen die graag handwerken.