HAARLEM - U kunt van maandag 19 oktober tot en met vrijdag 6 november wensen en suggesties meegeven voor de inrichting van de Jan Gijzenkade (gedeelte tussen de Rijksstraatweg en de Westelijke Randweg, N208). De riolering onder het westelijke gedeelte van de Jan Gijzenkade moet worden vervangen. Doordat de straat dan open gaat, wordt nagedacht over een leefbare en veilige nieuwe inrichting.


Hoe kunt u meedoen?

We zijn benieuwd naar uw wensen en suggesties voor de inrichting van de straat. Ook als u knelpunten ziet in de plannen horen wij dat graag. Bekijk impressies van de inrichting en de plannen op www.haarlem.nl/jangijzenkade. Tot en met vrijdag 6 november kunt u daar reageren of reageren op reacties van anderen.

Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?
De rijweg, trottoir en het riool zijn oud en moeten vervangen worden. Daarnaast moet de beschoeiing (wand voor bescherming van de oever) in de Jan Gijzenvaart vervangen worden.

De kruisingen van de Jan Gijzenkade met de P.C. Boutensstraat en Generaal Spoorlaan moeten worden aangepast. En de fietsroute vanuit het Schoterbos moet verbonden worden met de Jan Gijzenkade. Met deze plannen worden de leefbaarheid en verkeersveiligheid verbeterd en het onderhoud wordt weer op niveau gebracht.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.haarlem.nl/jangijzenkade.