Zeg maar gedag tegen die koude winterse dagen en verwelkom de lente met haar langere dagen en warmere temperaturen! Voel jij die lentekriebels al? Om de lente zo goed mogelijk te starten, geven wij je de leukste tips om eropuit te gaan.

Huur voordelig een deelauto en ga op pad
Beleef de lente op haar mooist en bezoek de tulpenvelden in de buurt van Haarlem! Een auto huren in Haarlem doe je via SnappCar al met 3 klikken. Niks staat je dus meer in de weg voor een heerlijke dagje eropuit. De Bollenstreek staat bekend om zijn tulpen, narcissen en hyacinten en als alles in bloei staat, zorgt dit voor een prachtig schouwspel dat je niet mag missen. Neem een goedgevulde picknickmand mee en jullie dag is helemaal compleet.

De lenteschoonmaak van 2022
Het is weer zover! De lente staat voor een frisse start. Niet alleen voor jou, maar ook voor je huis. Gooi de ramen open, laat alles goed doorluchten en start met ontspullen! Al die spullen waarvan je dacht dat ze onmisbaar waren - maar dat eigenlijk toch wel zijn - kun je naar de kringloopwinkel brengen om er iemand anders mee blij te maken. Of vraag in je buurt eens rond of iemand nog wat kan gebruiken. Is de verzameling compleet? Dan kun je eenvoudig een busje huren in Haarlem om alles in één keer weg te brengen. Zeker weten dat er op SnappCar een busje staat bij je in de buurt die je van die gezellige buurman- of vrouw kunt huren. Zo leer je meteen je buurt beter kennen én ben je verzekerd van de goedkoopste optie om een busje te huren.

Met het hele gezin op pad
Ben je op zoek naar een leuk lente-uitje voor het hele gezin? In de lente worden veel jonge dieren geboren en de kids vinden het vaak geweldig om die kleine, schattige diertjes te bekijken! Plan een dagje weg naar dierentuin Artis in onze hoofdstad en je geniet gegarandeerd van een superleuke dag voor jong en oud. Om je hier eenvoudig te verplaatsen, kun je ook een auto huren in Amsterdam.

Naast de bovenstaande tips zijn er nog veel meer leuke dingen te doen om de lente te vieren. Wil je echt goed uitpakken en er een weekendje weg van maken? SnappCar is de voordeligste optie om een deelauto te huren voor een weekend eropuit. In enkele seconden maak je een account aan en heb je een auto gehuurd bij jou in de buurt. Je bent volledig verzekerd en draagt met autodelen jouw steentje bij aan het milieu.