HAARLEM - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die op vrijdagavond plaatsvond in de omgeving van de Schoutensteeg in Haarlem. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 23.30 uur meldde zich een 28-jarige man uit Haarlem bij het politiebureau. Hij verklaarde omstreeks 23.00 uur te zijn overvallen in een steeg tussen de Barteljorisstraat en de Smedestraat. Het gaat hier vermoedelijk om de Schoutensteeg. Het slachtoffer gaf aan door de steeg te fietsen toen hij plotseling door twee personen van zijn fiets werd getrokken. Terwijl hij op de grond lag werd hij tegen zijn lijf en hoofd getrapt. De daders zouden er met een geldbedrag vandoor zijn gegaan.

Signalement:

Van de twee daders is het volgende signalement bekend:

Dader 1: licht getint uiterlijk, 1.75 meter lang, tussen 20 en 30 jaar, normaal postuur, gekleed in een zwarte broek, wit T-shirt en een baseballpet.

Persoon 2: licht getint uiterlijk, 1.60 meter lang, tussen 18 en 25 jaar, normaal postuur, helemaal zwart gekleed, zwart gekruld haar, plukje grijs in een baardje.