HAARLEM - Op dinsdagavond 13 december omstreeks 19.30 uur is een 15-jarig slachtoffer in de Van Loghemstraat in Haarlem beroofd van zijn eigendommen. Tijdens deze beroving heeft het slachtoffer een klap in het gezicht gekregen en is hij gedwongen om bij de verdachten in een grijze personenauto van het merk Peugeot, type 207, te stappen om geld te halen. Het slachtoffer kon uiteindelijk uitstappen op de Amnesty Internationalweg en later 112 bellen. De politie onderzoekt de zaak en is opzoek naar de verdachten.

Het slachtoffer heeft letsel opgelopen doch behoefde hij zich niet onder onmiddellijke doktersbehandeling te stellen. Hij heeft aangifte gedaan. Hem is slachtofferhulp aangeboden. De verdachten voldoen aan het volgende signalement:

Signalement verdachte 1:

- Man

- Licht getinte huidskleur

- Ongeveer 1.75 meter lang

- Ongeveer 16 jaar oud

- Slank postuur

- Zwart krullend haar

Signalement verdachte 2, bestuurder van de auto:

- Man

- Getinte huidskleur

- Ongeveer 1.70 meter lang

- Tussen de 18 en de 20 jaar oud

- Gezet postuur

- Opkomend snorretje

- Droeg een zwarte strakke jas

Signalement verdachte 3:

- Man

- Ongeveer 16 of 17 jaar oud

- Slank postuur

- Slank gezicht

- Droeg een zwarte muts

- Droeg een zwarte jas

Help ons de daders te vinden

Zag u dinsdagavond 13 december omstreeks 20:00 iets opvallends in de omgeving van de genoemde straten, herkent u de daders mogelijk op basis van het signalement of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844 of via dit tipformulier. Liever anoniem? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U helpt zo mee om dit misdrijf op te lossen.

2022261201