HAARLEM - Op dinsdag 7 april 2020 werd het lichaam van de 31-jarige Gregori Lindomar Maduro, oorspronkelijk afkomstig van Aruba, verpakt en verzwaard aangetroffen in het water de Mooie Nel in Haarlem.


Gregori Maduro (ook wel Greg of Lindomar genoemd) was al een aantal jaren in Nederland en verbleef voornamelijk in Haarlem, maar ook op andere plekken van het land. De man is door een misdrijf om het leven gekomen en het onderzoek is nog steeds in volle gang. De recherche is bezig met het in kaart brengen van de laatste periode van zijn leven en is vooral benieuwd of voorafgaand aan de dood van het slachtoffer, conlficten rond zijn persoon waren.

Ook is de politie voor het onderzoek op zoek naar getuigen die tussen 8 en 11 maart 2020 iets opvallend hebben gezien rond de Mooie Nel of een steiger gelegen aan de Spaarndamse in het buitengebied tussen Haarlem en Spaarndam. Tot slot wil de recherche weten of mensen twee grote tegels missen waarmee het verpakte lichaam van Gregori mee is verzwaard. Heeft u dus meer informatie over deze zaak? Neem dan aub contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u uw tips insturen via het onderstaand tipformulier.