Bewolkt18.0 ℃

Stichting Klaarr in Purmerend

Stichting Klaarr

De wereld waarin we leven is continu in beweging. Technologische veranderingen volgen elkaar snel op, grenzen verdwijnen en kennis is overal beschikbaar. We zijn onafhankelijker, mondiger en we verwachten steeds meer van elkaar. Tegelijkertijd staan we voor grote maatschappelijke vraagstukken over onze toekomst zoals klimaatverandering, armoede, integratie en vergrijzing.

Deze dynamiek vraagt zowel van de leerling als de school om een groot aanpassingsvermogen. Welke kennis en vaardigheden hebben leerlingen nodig om met die veranderingen mee te bewegen? Wat betekent dat voor de rol van de leerkracht en de inrichting van het onderwijs? Wat hebben schoolteams nodig om samen kwalitatief, passend en toekomstbestendig onderwijs vorm te geven?

Klaarr Educatie helpt scholen bij het vinden van de antwoorden op deze vragen. Wij geloven in een integrale aanpak van het onderwijssysteem om duurzame veranderingen te bereiken. Geen pleisters plakken, maar inzetten op preventie en effectieve onderwijsoplossingen die gedragen worden door de hele school.

Met een team van onderwijsadviseurs, orthopedagogen en psychologen zetten wij schoolteams in hun kracht zodat zij leerlingen het onderwijs kunnen bieden dat past bij hun ontwikkeling en de veranderingen in de maatschappij. Wij doen dit door middel van onderwijsadvies voor scholen en besturen, professionalisering van educatieprofessionals en ondersteuning bij leerlingbegeleiding. Met ons team van deskundige onderwijsadviseurs, orthopedagogen en psychologen dagen we scholen uit om buiten de kaders te denken en vragen te stellen over het onderwijs.

Foto's van Stichting Klaarr

Stichting Klaarr image 1
Stichting Klaarr image 2

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Wielingenstraat 115
1441 ZN  Purmerend
Telefoon
0299-783400
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Stichting Klaarr. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map