Bewolkt9.6 ℃

Lizzy's Oase in Purmerend

Lizzy's Oase

Al jaren ben ik bezig geweest met de ‘alternatieve oosterse’ kant van het leven. De levenswijze, geneeskunde en denkwijze. Ik vind het geweldig om mensen in deze westerse wereld op weg te helpen met het bewustzijn. Er is zoveel meer dan alleen het aardse bestaan. Van binnen naar buiten leven is mijn passie geworden en ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren om dit ook te gaan doen. Het brengt zo veel meer dan de indrukken en projecties van buiten naar binnen te projecteren. Wij zijn creators. Wij geven het leven betekenis en niet de mensen en situaties om ons heen. Think out of the box. But wait, there is no box in the first place! Zelfliefde is jouw kompas en is de sleutel tot jouw innerlijk geluk.

In 2005 ben ik begonnen met opleidingen in de alternatieve geneeswijzen. Dit kwam omdat ik na een zwaar ongeluk op 17- jarige leeftijd alle reguliere geneeswijzen al had gehad. Mijn lichaam en geest deed niet meer wat ik wilde maar ik nam er geen genoegen mee dat dit alles zou zijn waar ik de rest van mijn leven mee moest doen. Ik richtte mijzelf niet alleen op het lichaam maar ook op de denkwijze en de energie. Deze drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na 5 jaar mensen van verschillende lichamelijke en geestelijke klachten af te helpen heb ik vanaf 2013 al meerder mensen geholpen “bewust” te worden. Wie ben jij en wat gaat er daadwerkelijk in jou om? Wat zijn jouw valkuilen en hoe kan jij er voor zorgen dat jij jouw doelen bereikt? Ik heb besloten, omdat het mij vaak gevraagd is, trainingen in bewustwording te gaan geven. Dit is anno 2015 mijn passie geworden. Mensen bewust maken in trainingen en coaching zodat als zij dit willen, ook anderen kunnen gaan helpen met deze geneeswijze en training. Hiernaast ben ik druk bezig met het helpen van kinderen tussen de 11 en 18 jaar jong. Ik vind dit belangrijk omdat zij onze toekomst zijn. Ik wil dat de nieuwe generatie opgroeit met passie en zo min mogelijk blokkades. Veel mensen moeten op latere leeftijd hulp vinden door blokkades die in deze leeftijd zijn opgedaan. Hoe mooi is het dan als dit geminimaliseerd kan worden zodat de focus op de toekomst gericht kan zijn?

Elk kind is een kunstenaar. De vraag is alleen: Hoe blijft het een kunstenaar als het groot wordt?

De genezing van veel klachten komt van binnenuit. Als mens zijn wij geneigd om de dingen moeilijker te maken dan dat zij zijn. De beste voorbeelden zien we terug in stresssituaties. Er komt zoveel op je af, dat het steeds moeilijker wordt om logisch te denken, waardoor veel oplossingen veel meer tijd vergen dan nodig. Door een gebrek aan rust en ontspanning voor de geest bouwen wij blokkades op in het lichaam.

Het is ook belangrijk dat wij er bewust van zijn wat wij eten en drinken. Tegenwoordig verzuren wij ons lichaam veel sneller omdat er o.a. veel suikers in ons voedsel en drinken zitten. Met behulp van Kangen water ga je dit tegen en krijg jij meer energie.

Wij hebben allemaal zo nu en dan een coach nodig, is het niet voor je persoonlijke groei dan kan het ook voor jouw bedrijf een uitkomst bieden.

Mijn visie is dat innerlijke rust en ontspanning bij jezelf begint, dan kan jij dingen anders gaan bekijken en vind jij nieuwe mogelijkheden.

Lizzy’s Oase haar trainingen, opleidingen en coaching gaat nu via www.zenyouisme.nl

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Spaarbekkenkade 27
1441 WT  Purmerend
Mobiel
06-11917298
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Lizzy's Oase. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map