Bewolkt14.7 ℃

Boekhouder Oudorp in Oudorp

Bezoekadres:

Boekhouder Oudorp

Herenweg 106
1829AJ Oudorp
06-38254420
info@boekhouderoudorp.nl
http://www.boekhouderoudorp.nl/
Budget Boekhouder in Oudorp beschikt over ruime ervaring als boekhouder voor particulieren en bedrijven. Ons jonge bedrijf heeft in korte tijd al een grote klantenkring opgebouwd. Onze specialisatie ligt bij de administratie van jongeren en ouderen, maar ook MKB-ondernemers zijn welkom als klant. Hier vindt u een overzicht van onze diensten, ingedeeld naar particulieren en bedrijven.

Particulieren   U kunt bij Budget Boekhouder terecht voor al uw belastingzaken. Wij zorgen ervoor dat uw aangifte voor de Inkomensbelasting op tijd ingediend wordt en dat u geen cent te veel betaalt.   Daarnaast verzorgen wij ook de aanvraag en wijziging van: • Voorlopige teruggaaf (bv. in verband met uw hypotheek) • Huurtoeslag • Zorgtoeslag • Kinderopvangtoeslag • Kindertoeslag • Bezwaarschriften en correspondentie met de Belastingdienst

Foto's van Boekhouder Oudorp

Boekhouder Oudorp image 1
Boekhouder Oudorp image 2
Boekhouder Oudorp image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Boekhouder Oudorp. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map