Half bewolkt8.3 ℃

Bewust Massagetherapie in Alkmaar

Bewust Massagetherapie

Mijn naam is Margreet Balder. Ik ben Lichaamscoach. Jouw lichaam vertelt mij wat te doen bij een disbalans. Dit is mijn passie. De mensen die bij mij komen zeggen dat in mijn praktijk een ontspannen sfeer heerst. Men voelt zich snel thuis.

Vanuit dat gevoel kom je veel gemakkelijker tot de kern van jouw probleem, en daarmee tot de sleutel van de oplossing. Voor mij is het elke keer een fantastische uitdaging om met een uniek persoon (jij dus), aan de slag te gaan. Jouw lichaam geeft aan waar je onbewuste spanning zit. Ik ga daarmee aan de slag.

De methodes die ik hanteer zorgen ervoor dat jij in balans komt.Mijn behandelingen zijn uniek. Door mijn jarenlange ervaring, zie en voel ik welke methode ik ga gebruiken. Mijn intuïtie vertelt mij wat te doen. Dan gaan wij samen aan de slag.

Ik heb jouw input net zo hard nodig als jij die van mij. Ik ben deskundig in mijn vak, jij bent deskundig in jouw persoonlijke gebied en ervaringen. Het is een wisselwerking die er voor zorgt dat het resultaat niet te voorspellen, maar altijd heel bijzonder is.

Zoek een bedrijf in Haarlem:

Adres
Willem Hedastraat 149
1816 KC  Alkmaar
Mobiel
06-14027435
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bewust Massagetherapie. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map